Nyt fra Finansministeriet
22/05/2023
 

Reformkommissionen præsenterer sin tredje rapport med anbefalinger: Nye Reformveje 3

Tirsdag den 23. maj præsenterer regeringens Reformkommission sin tredje og sidste rapport med anbefalinger til at få flere på kanten af arbejdsmarkedet i job. 
Den tidligere regering nedsatte i 2020 Reformkommissionen med formand Nina Smith i spidsen for at komme med anbefalinger til at løse nogle af de komplekse udfordringer, som vores samfund står overfor.
 
Den tredje og sidste rapport fra kommissionen kommer med bud på, hvordan gruppen af knap 200.000 unge og voksne borgere, der mere eller mindre permanent er på offentlig forsørgelse, kommer tættere på uddannelse eller arbejdsmarked.  
 
Rapporten og anbefalingerne præsenteres for pressen tirsdag d. 23. maj kl. 11.00. Pressemødet finder sted på KBH+ på Emblasvej 175, 2100 København Ø.
 
Foruden formand Nina Smith deltager Reformkommissionens medlemmer i præsentationen.
 
 
Tilmelding nødvendig
Tilmelding er nødvendig og sker ved at sende en mail til Freja Mehlsen på: fremeh@fm.dk 
 
Tekniske oplysninger
Der er sat lys på lokationen, og der vil være pressedrop til lyd i XLR-format og PowerPoint-slides leveres som feed i HDSDI-format.  
 
Ankomst:  
 
Journalister og fotografer
Brug indgangen til området på hjørnet af Ragnhildgade og Haraldsgade eller brug indgangen til caféen i Ragnhildgade. Der er mulighed for parkering i Ragnhildgade.  
 
Produktionsbiler
Brug indgangen ved Emblasgade 175. Ring på nedenstående nummer for at få adgang til grunden.  
 
Kontakt på dagen: Morten Olsen, Finansministeriet: 2452 8005